Huidveroudering: Hoe behoud je je mooie huid?

Huidveroudering: Hoe behoud je je mooie huid?

Tegenwoordig zijn we veel bewuster met onze huid en gezondheid bezig en googelen we ons suf naar oplossingen om rimpels, hangende oogleden en lelijke oneffenheden te verminderen. De stap naar plastische chirurgie, of je er op z’n minst in te verdiepen, lijkt dan zittend op de bank met een iPad in je hand nog helemaal niet zo verkeerd! Maar wanneer je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is, klinkt het als vanzelfsprekend dat ook huidverjonging hierop gericht is. Toch?

Zet jij ook niet het liefst jouw huid een aantal jaren terug in de tijd? Wij wel! Maar je huid weer een jonge uitstraling geven met fillers past steeds minder bij de keuze voor een gezonde huid en levensstijl. Snel het beste resultaat, dat is wat we willen, maar dan niet met innovatieve ontwikkelingen en technieken die de natuurlijke opbouw van de huid verstoren. Hoe doen we dat dan wel?

Cenzaa: het beste uit twee werelden: Nature & Science

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd en ontwikkelt al meer dan 12 jaar geavanceerde huidverbeterende behandelingen en producten. Door gebruik te maken van het beste van deze twee werelden, nature & science, zijn we in staat om het hoogst haalbare resultaat in natuurlijke huidverjonging te bereiken. #cenzaaskinscience

Cenzaa: het beste uit twee werelden: natuur en wetenschap


Huidveroudering ontstaat voor 75% door jouw levensstijl, de hoeveelheid blootstelling aan UV-straling en invloeden vanuit het milieu en slechts voor 25% door genetische opbouw.

Het natuurlijke proces van huidveroudering kunnen we dus tot op zekere hoogte sturen. Het geheim van Cenzaa’s cosmedische huidverjonging? Dat het huidveroudering op de rem zet en huidverjonging stimuleert. Daarvoor is een tweede tool ontwikkeld: De unieke Cenzaa inside & outside filosofie.

De unieke samenkomst van deze filosofieën, in combinatie met jarenlange ervaring, maakt Cenzaa’s Cosmedische huidverjonging uniek in de wereld. En dat wordt natuurlijk niet zomaar gezegd! De fantastische resultaten van de Cenzaa Cosmedical instituten onderstrepen dat. Wat jouw beautywens ook is. De Cenzaa schoonheidsinstituten helpen jou graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.


DNA inzetten om huidveroudering te remmen

Ben jij benieuwd waar jouw gevoeligheden op het gebied van huidveroudering liggen? Doe dan een DNA Skincode Analyse bij een huidexpert bij jou in de buurt. Op basis van de persoonlijke inzichten uit jouw DNA-rapport, kan een op maat gemaakt programma worden opgesteld met de huidverbeterende cosmeceutical producten, ondersteunende behandelingen en leefstijl- en voedingstips.

dna inzetten om huidveroudering te remmen